Medister af gris

Medister af gris

Medister af frisk hakket grisekød

GRIS&KO

Slagtermesteren siger:

Vores svinemedister er en klassisk, skandinavisk specialitet, der efterhånden har mere end 500 år på bagen.

Men bare rolig! Vi laver den nemlig af frisk, dansk, hakket svinekød, og først et par dage inden du modtager den.

Så du kan, ligesom ved vores Oksemedister, være helt sikker på, at den ikke består af produkter der ikke kunne sælges og til sidst måtte ende op i en medister. Der er virkeligt en forskel at smage!

- Og smagen er god, let krydret, som den bør være.

Du ved sikkert allerede, at den smager fantastisk sammen med danske kartofler, rødkål og en brun sauce. Men der er ingen grund til at sætte grænsen der! Du kan nemt give retten et twist med en lækker, hjemmelavet stuvet spidskål og smørdampede aspargeskartofler.

Vælg variant

Læg i kurv

Lev. omk. tillægges

  • Udskæring
  • Vareinformation
  • Tilberedning
  • Næringsindhold