Ingredienser

Mængde

Ingredienser

Følgende er fra dit køkken

Informationer

  • Arbejdstid

    30 minutter

  • Tid i alt

    90 minutter

  • Kan fryses

    Ja, rester af kødet kan fryses

  • Holdbarhed

    Tilberedes indenfor 4 dage fra modtagelsen

  • Allergener:

  • Pasta:

    FULDKORNSDURUMHVEDE

  • Salat tern:

    KOMÆLK, MÆLKESYREKULTUR, MANDLER.

  • Skinkeflanksteak:

    MÆLKEPROTEIN

  • Andet:

    Der tages forbehold for ændringer af allergener, ved f eks. erstatningsvarer i tilfælde af udsolgte produkter. Læs altid varedeklarationerne når du modtager ingredienserne

SÅDAN GØR DU

Forberedelse 

  1. Tænd ovnen på 160°C

Tilberedning

  1. Opløs 80g salt i 4 dl kogt vand og læg mandler i blød.
  2. Lad det trække 30 - 60 minutter inden du begynder på maden.
    Tænd ovnen på 160°C
  3. Sæt 800g flanksteak i et ovnfast fad midt i kold ovn og bag i ca. 30-35 minutter
  4. Afdryp mandlerne og lad dem tørre.
  5. Bag dem i ovn, i 20 minutter.
  6. Vask og halvér hjerte-salat og cherry-tomaterne.
  7. Pensl med olie og drys med salt og peber. Bag i ovn 15 min.
  8. Kog pasta efter pakkens anvisning
  9. Tag kødet ud af ovnen og brun det kort på begge sider, ved høj varme.
  10. Hæld væden fra salatost
  11. Anret & server.
500394 Trin 01