Ingredienser

Mængde

Ingredienser

Følgende er fra dit køkken

Informationer

  • Arbejdstid

    15 minutter

  • Tid i alt

    30 minutter

  • Kan fryses

    Nej. Rester kan opbevares på køl, i lufttætte beholdere.

  • Holdbarhed

    Tilberedes indenfor 4 dage fra modtagelsen

  • Allergener:

  • Piskefløde:

    FLØDE

  • Pastaskruer:

    DURUMHVEDEMEL

  • Andet:

    Der tages forbehold for ændringer af allergener, ved f eks. erstatningsvarer i tilfælde af udsolgte produkter. Læs altid varedeklarationerne når du modtager ingredienserne

SÅDAN GØR DU

Forberedelse

  1. Tænd ovnen på 200° C

Tilberedning

  1. Res champignon og skær enderne af. 
  2. Rens radiser. Skær top og bund af. 
  3. Mariner i 1-1.5 spsk. olie, 0.5-1 tsk. salt og 1 knsp peber. Bages i ca. 15 min. 
  4. Kog pasta efter pakkens anvisning. 
  5. Svits bacon i en gryde. 
  6. Tilsæt pastaen og krydderi-blandingen og bland sammen. 
  7. Tilsæt 165 ml fløde og varm forsigtigt retten igennem. 
  8. Vend grøntsagerne i ummidel-bart inden servering. 
  9. Skyl og afdryp rucolaen. Vend i retten. 
  10. Lun gerne brødene på brød-risteren. 
  11. Anret og server. 
500244 Trin 07