Ingredienser

Mængde

Ingredienser

Følgende er fra dit køkken

Informationer

  • Arbejdstid

    10 minutter

  • Tid i alt

    25 minutter

  • Kan fryses

    Ja, rester kan opbevares på køl, i lufttætte beholdere.

  • Holdbarhed

    Tilberedes indenfor 2 dage fra modtagelsen

  • Allergener:

  • Pasta :

    FULDKORNSHVEDEMEL

  • Creme fraiche:

    MÆLK

  • Bouillonterning:

    SELLERIFRØ, SELLERI

  • Andet:

    Der tages forbehold for ændringer af allergener, ved f eks. erstatningsvarer i tilfælde af udsolgte produkter. Læs altid varedeklarationerne når du modtager ingredienserne

SÅDAN GØR DU

Tilberedning

  1. Pil og pres fed hvidløg.
  2. Pil løg. Hak den ene halvdel og skær den anden i skiver. 
  3. Svits det i en gryde, med krydderiblandingen og lidt fedtstof.
  4. Tilsæt hakket oksekød og brun det. 
  5. Vask og riv gulerod. 
  6. Vask og halve cherry-tomater.
  7. Tilsæt grøntsagerne i kød-gryden, sammen med pasta, hakkede tomater, creme fraiche, bouillonterning og 4.5 dl (2 personen) / 6.5 dl (4 personen) vand.
  8. Lad retten til med salt, peber og evt. lidt balsamicoeddike. 
  9. Vask gulerod og squash. Riv på et mandolinjern eller brug en kartoffelskræller.
  10. Anret og server.
500314 Trin 04