Ingredienser

Mængde

Ingredienser

Følgende er fra dit køkken

Informationer

  • Arbejdstid

    20 minutter

  • Tid i alt

    30 minutter

  • Kan fryses

    Ja. Hvis du fryser kogte ris, skal de køles hurtigt ned og tøs op i køleskabet.

  • Holdbarhed

    Tilberedes indenfor 2 dage fra modtagelsen

  • Allergener:

  • Creme fraiche:

    MÆLK

  • Andet:

    Der tages forbehold for ændringer af allergener, ved f eks. erstatningsvarer i tilfælde af udsolgte produkter. Læs altid varedeklarationerne når du modtager ingredienserne

SÅDAN GØR DU

Tilberedning

  1. Kog 5 dl. ris efter pakkens anvisning.
  2. Fjern blade og stok fra blomkål.
  3. Skyl den grundigt og del den i små buketter.
  4. Rens gulerødder og skær dem i tern.
  5. Pil og snit løg. Svits, i en gryde, med lidt fedtstof.
  6. Tilsæt kyllingetern, brun dem kort og steg derefter et par minutter ved middel varme.
  7. Svits grøntsagerne med.
  8. Tilsæt 4 dl vand og lad retten simre 12 min under låg.
  9. Rør jævnligt.
  10. Når grøntsagerne er ved at være møre tilsættes 100 g creme fraiche.
  11. Smag ti med salt, peber og karry.
  12. Lav en meljævning af koldt vand og hvedemel i forholdet 2:1.
  13. Ryst til den er helt fri for klumper. Bring sovsen i kog og tilsæt lidt ad gangen.
  14. Lad saucen koge et par minutter efter jævning.
  15. Anret og server med ris. Velbekomme!
500264 Trin 01