Ingredienser

Mængde

Ingredienser

Følgende er fra dit køkken

Informationer

  • Arbejdstid

    20 minutter

  • Tid i alt

    55 minutter

  • Kan fryses

    Ja, rester kan opbevares på køl, i lufttætte beholdere

  • Holdbarhed

    Tilberedes indenfor 3 dage fra modtagelsen

  • Allergener:

  • Creme fraiche:

    MÆLK

  • Cashew:

    NØDDER

  • Andet:

    Der tages forbehold for ændringer af allergener, ved f eks. erstatningsvarer i tilfælde af udsolgte produkter. Læs altid varedeklarationerne når du modtager ingredienserne

SÅDAN GØR DU

Tilberedning

  1. Gnid oksetern med fint salt og lad det hvile 15 min ved stuetemperatur.
  2. Pil og pres fed hvidløg.
  3. Pil og hak løg.
  4. Svits, i en pande, med lidt fedtstof.
  5. Brun okseternene,ved høj varme.
  6. Skru ned for varmen.
  7. Tilsæt krydderiblandignen og rør rundt.
  8. Tilsæt 80 g creme fraiche og 1 dl. vand.
  9. Lad simre i 40 minutter, under låg. Rør jævnligt i retten.
  10. Hæld væden fra kikærterne og tilsæt.
  11. Kom evt. lidt rester af bulgur eller couscous i for ekstra fylde og tekstur.
  12. Skyl og afdryp spinat.
  13. Vask 300g gulerødder og skær i stave, til gnavegrønt.
  14. Anret på en tallerken, med cashewnødderne som topping.
  15. Brød bør lunes. Velbekomme!
500334 Trin 03