Ingredienser

Mængde

Ingredienser

Følgende er fra dit køkken

Informationer

  • Arbejdstid

    35 minutter

  • Tid i alt

    50 minutter

  • Kan fryses

    Ja, rester kan opbevares på køl, i lufttætte beholdere.

  • Holdbarhed

    Tilberedes indenfor 4 dage fra modtagelsen

  • Allergener:

  • Bulgur:

    HVEDEKERNER af DURUMHVEDE

  • Andet:

    Der tages forbehold for ændringer af allergener, ved f eks. erstatningsvarer i tilfælde af udsolgte produkter. Læs altid varedeklarationerne når du modtager ingredienserne

SÅDAN GØR DU

Tilberedning

  1. Pil og knus 2 fed hvidløg.
  2. Pil og hak 2 løg.
  3. Svits, i en pande med lidt fedtstof.
  4. Tilsæt kalvestrimler og brun kort, ved høj varme. 
  5. Skru ned for varmen, tilsæt vand og lad småsimre, ca 45 min eller til kødet er mørt.
  6. Kog bulgur efter pakkens anvisning. 
  7. Pil og hak rødløg. 
  8. Vask tomater. Skær i små tern. 
  9. Vask agurk. Hak i små tern. 
  10. Bland en dressing af 1 dl. olie, 0.5 tsk salt, 2 knsp peber, saft og skal fra citronen og et fed knust hvidløg.
  11. Vend dressing i salaten. 
  12. Anret & server. Velbekomme. 
500304 Trin 05