Ingredienser

Mængde

Ingredienser

Følgende er fra dit køkken

Informationer

  • Arbejdstid

    20 minutter

  • Tid i alt

    40 minutter

  • Kan fryses

    Nej

  • Holdbarhed

    Tilberedes indenfor 2-3 dage fra modtagelsen

  • Allergener:

  • Couscous:

    DURUMHVEDE

  • Andet:

    Der tages forbehold for ændringer af allergener, ved f eks. erstatningsvarer i tilfælde af udsolgte produkter. Læs altid varedeklarationerne når du modtager ingredienserne

SÅDAN GØR DU

Forberedelse 

  1. Start grillen eller tænd ovnen på 200 °C, hvis du ikke ønsker at grille.

Tilberedning

  1. Kog 400g couscous efter
    pakkens anvisning. Tilsæt evt. en lille skefuld smør til sidst. Lad den afdryppe og køle af.
  2. Grill 700g kyllingefileter i en grill-bakke eller på en oliepenslet rist, ca 10 min på hver side.
  3. I ovn Kom dem i ovnfast fad med lidt væde i bunden Bages i ca 30 minutter ved 200 grader.
  4. Vask I bdt asparges og skær bunden af.
  5. Omvilk dem med 200g baconskiver og læg dem på en beklædt bageplade. Bages ca. 15 minutter i ovn.
  6. Ønsker du at grille dem, kan du gøre det til baconen er blevet sprød - ca 10 min.
  7. Skyl 150g sugar snaps under hanen og skær evt stilke af.
  8. Blanchér dem ved at komme dem i kogende vand, ca 1 minut og derefter skylle dem med koldt vand
  9. Skær sugar snapsne i små skiver og bland dem godt sammen med couscousen.
  10. Smag til med salt og peber.
  11. Anret & server.
500384 Trin 02