Ingredienser

Mængde

Ingredienser

Følgende er fra dit køkken

Informationer

  • Arbejdstid

    30 minutter

  • Tid i alt

    50 minutter

  • Kan fryses

    Nej. Rester kan opbevares på køl, i lufttætte beholdere.

  • Holdbarhed

    Tilberedes indenfor 1 dag fra modtagelsen

  • Allergener:

  • Pasta:

    DURUMHVEDEMEL, ÆG

  • Piskefløde:

    FLØDE.

  • Andet:

    Der tages forbehold for ændringer af allergener, ved f eks. erstatningsvarer i tilfælde af udsolgte produkter. Læs altid varedeklarationerne når du modtager ingredienserne

SÅDAN GØR DU

Tilberedning

  1. Brun kalvestrimler ved høj varme i kort tid.
  2. Skru ned for varmen og tilsæt 1dl-2.5dl vand og fløde. Lad simre i ca 45 minutter.
  3. Kog pasta efter pakkens anvisning.
  4. Blancher ærter ved at nedsænke dem i kogende vand, i 30 sekunder og skulle efter med koldt vand.
  5. Pil og pres hvidløg.
  6. Halver avocado. Fjern stenen og blend kødet sammen med 0,25-0.5 spsk. olie og det pressede hvidløg.
  7. Smag avocadocremen til med salt og peber.
  8. Afdryp pastaen og vend avocadocremen og ærterne i.
  9. Anret & server
500224 Trin 09