Ingredienser

Mængde

Ingredienser

Følgende er fra dit køkken

Informationer

  • Arbejdstid

    30 minutter

  • Tid i alt

    90 minutter

  • Kan fryses

    Nej. Opbevar rester på køl, i lufttætte beholdere.

  • Holdbarhed

    Tilberedes indenfor 3 dage fra modtagelsen

  • Allergener:

  • BBQ-steg:

    MALTEKSTRAKT/BYG

  • Cremefraiche:

    FLØDE, MÆLKESYREKULTUR

  • Andet:

    Der tages forbehold for ændringer af allergener, ved f eks. erstatningsvarer i tilfælde af udsolgte produkter. Læs altid varedeklarationerne når du modtager ingredienserne

SÅDAN GØR DU

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 175 grader. Sæt stegen på en rist i ovnen, med en bradepande, med vand, under. Lad stege 75-85 min., indtil ønskede kernetemperatur.

  2. Rens kartofler grundigt eller skræl dem. Skær ud i grove stænger eller både. Skyl dem og kom dem i en skål med koldt vand, i 20 minutter.

  3. Tag kartoflerne op, skyl dem godt med koldt vang og dup dem tørre. Kom dem i en frysepose, sammen med lidt olie, salt og peber. Skyl og hak den friske timian og kom ned i posen. Luk og bland grundigt sammen.

  4. Fordel dem på en bageplade, i ét jævnt lag. Bages i 30 - 40 minutter. Vend gerne undervejs. Gå videre til næste trin.

  5. Rens broccoli og skær i helt små buketter. Hæld kogende vand over og skyl umiddelbart efter med koldt vand.

  6. Steg bacontern, på en tør pande, ved høj varme. Læg dem til afkøling på en køkkenrullebeklædt tallerken.

  7. Rør en dressing af creme fraiche, lidt sukker og lidt rødvinseddike.

  8. Pil rødløg. Skyl det. Hak det i små tern. Bland rødløg sammen med broccoli, dressing, solsikkekerner og tranebær i en skål. Drys med bacon.

  9. Anret & server.

500034 Trin 18