Ingredienser

Mængde

Ingredienser

Følgende er fra dit køkken

Informationer

  • Arbejdstid

    30 minutter

  • Tid i alt

    90 minutter

  • Kan fryses

    Ja, rester af kødet kan fryses

  • Holdbarhed

    Tilberedes indenfor 2 dage fra modtagelsen

  • Allergener:

  • BBQ kylling:

    MALTEKSTRAKT/BYG

  • Græsk yoghurt:

    FLØDE, KOMÆLK, YOHGHURT

  • Salattern:

    KOMÆLK, MÆLKESYREKULTUR

  • Speltkerner:

    SPELTKERNER

  • Andet:

    Der tages forbehold for ændringer af allergener, ved f eks. erstatningsvarer i tilfælde af udsolgte produkter. Læs altid varedeklarationerne når du modtager ingredienserne

SÅDAN GØR DU

Forberedelse 

  1. Start grillen.
  2. Læg bambusspydene i en balje med koldt vand og lad dem trække.

Tilberedning

  1. Grill kyllingen ved indirekte varme i 70-90 minutter, til den har en kernetemperatur på 75°C. Kan også med fordel grilles på et rottiserie spyd.
  2. Imens kyllingen griller: vask kartoflerne grundigt og skær dem i passende størrelser. Giv dem et opkog til de er næsten møre. Lad dem afdryppe og køle af.
  3. Pil rødløgene og hak ca. halvdelen. Skær den anden halvdel i kvarte og pas på, at de ikke falder helt fra hinanden.
  4. Pil hvidløgene og gem ca. halvdelen. Skær den anden halvdel i tykke skiver
  5. Kog speltkernerne, i 16-20 minutter, i letsaltet vand. Når de er kogt afdryppes de og smages til med lidt olie, salt og peber, salatost og hakket rødløg.
  6. Skyl spinaten og bland den i speltkernerne lige inden servering.
  7. Grill pølserne i 10-15 minutter. Vend dem jævnligt.
  8. Skyl cherrytomater og champignon og skær dem i passende stykker.
  9. Tag grillspydene op af vandet og sæt kartofler, hvidløg, champignon og cherrytomater på. Bland olie op med krydderi #14 og pensl spydene. Grill spydene i ca. 10 minutter. Vend dem jævnligt.
  10. Skyl persillen og blend den med olie, salt, peber og hvidløg. Rør den græske yoghurt i og smag til med lidt olie, salt og peber.
  11. Anret og server.
500424 Trin 01