Vilkår

Her finder du de vilkår og betingelser, som er gældende når du handler hos Grønt&Kød. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@grontogkod.dk eller +45 74 52 81 00. Alle priser er med dansk moms og eventuelle afgifter. Der tages forbehold for pris- og trykfejl samt udsolgte varer. Al aftaleindgåelse sker på dansk.

 


 

Levering

Vi leverer til hele landet undtagen ikke brofaste øer. Levering sker som udgangspunkt hver onsdag. Du bestemmer selv hvilken dato du ønsker at få dine varer leveret på under checkout. Der kan forekomme dage, hvor vores produktion er fuldt booket eller helligdage, hvorfor du ikke vil kunne vælge denne leveringsdag. Når du har valgt din leveringsdag, vil vi ikke flytte din ordre med mindre andet er aftalt.

Leveringen sker i tidsrummet 06.00 - 17.00. Du behøver ikke være hjemme når leveringen sker, da buddet skal aflevere kassen på din adresse. Kassen tages ikke med retur på posthuset. Under bestillingen, har du mulighed for at angive leveringsanvisninger som buddet vil følge under leveringen - f eks. stil kassen i garagen. Oplyser du intet, vil buddet stille din kasse foran hoveddøren.

Fragtomkostningerne afhænger af din ordre. Vores abonnementskasser leveres altid gratis, lige til døren. Køber du varer for 0 - 749 kroner, koster fragten 100,-. Er dit varekøb over 750 kroner, er fragten gratis.

Når vi har færdigproduceret din ordre, pakker vi dine varer ned i en sikker kølekasse med køleelementer. Emballagen er efterfølgende din ejendom og skal således ikke returneres til Grønt&Kød. Kassen sikrer den høje kvalitet hele vejen ud til dig og lever fuldt ud op til fødevarestyrelsen anbefalinger omkring behandling af fødevare og transport af disse.

Vi garanterer at kødet kan holde sig afkølet indtil minimum klokken 21.00 på leveringsdagen. Vi måler løbende temperaturen i vores kølekasser via en temperaturlogger, hvorefter vi korrigerer antallet af køleelementer i kassen, således den høje kvalitet sikres hele vejen ud til dig. Så længe der er noget is tilbage i køleelementerne når du åbner din kasse, er temperaturen som den skal være.

Ved problemer under leveringen kontakter buddet dig. Det sker via det telefonnummer du havde oplyst under bestillingen. Det kan f eks. ske hvis buddet ikke har mulighed for at komme ind i din opgang. I det tilfælde, vil vedkommende kontakte dig for at finde en løsning. Det er yderst sjældent at vi oplever problemer med dette.

I mindre end 0.5% af alle vores samlede ordre, er der problemer med leveringen. Er uheldet ude, så gør vi vores bedste for at finde en tilfredsstillende løsning for kunden. Hvis din kasse går i stykker under leveringen, tager vi ingen chancer med fødevaresikkerheden. I dette tilfælde vil distributøren destruere kassen hvorefter vi hurtigst muligt vil sende en ny kasse til dig uden beregning.

Har du mod forventning ikke fået leveret din kasse, skal du hurtigt muligt kontakte os. Du skal være opmærksom på, at hvis du ikke kontakter os senest dagen efter din aftalte leveringsdag, så bortfalder Grønt&Kød.dks erstatningspligt. I sådanne tilfælde, vil vi dog vurdere sagens hændelser individuelt.

 


 

Bestilling

Da vores varer produceres friskt, kan vi ikke levere fra dag til dag. Derfor vil der forekomme leveringstid. Hvis du ønsker levering næstkommende onsdag, skal ordren placeres senest kl. 23.59 søndag. Du vælger selv din leveringsdag under check out.

Du skal oplyse navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse & vælge et password ved bestilling. Herefter vælger du leveringsdag & betalingsform. Når ordren er gennemført, vil du modtage en kvittering/ordrebekræftelse pr. e-mail. Modtager du ikke denne, er der højst sandsynligt sket en fejl under bestillingsprocessen, hvorfor vi ikke har modtaget din ordre. Inden du kontakter os, bedes du kigge din uønsket post mappe igennem, da e-mailen i enkelte tilfælde kan ende her.

 


 

Kreditkort & MobilePay

Du kan benytte dig af Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Forbrugsforeningens kort & MobilePay.

Grønt&Kød anvender OnPay.io som betalingsgateway, som er godkendt og PCI certificeret af Fort Consult. OnPay.io er en af Danmarks førende udbydere indenfor online betalingsudbydere. Betalingen foretages krypteret via SSL (Secure Socket Layer) hvilket gør at sikkerheden er i top.

Pengene trækkes først fra dit kreditkort når varerne afsendes fra Grønt&Kød.

Benytter du dig af et MasterCard eller et lignende kort, vil beløbet blive reserveret på bestillingsdatoen. Det betyder, at der skal være dækning på kortet i det øjeblik du laver ordren. Er der ikke dette, vil du ikke kunne lave en bestilling. Derfor vil det også se ud som om at vi allerede har trukket pengene fra dit kort i det øjeblik du lavede ordren. Dette er ikke tilfældet. Det er din bank, der laver en reservation på kortet. Vi trækker først pengene fra kortet når varerne afsendes fra Grønt&Kød.

 


 

Gavekort & rabatkoder

Hvis du ikke benytter dig af gavekortet/rabatkodens fulde beløb på én gang, vil den resterende værdi være gået tabt.

Derudover, kan du kun benytte dig af et gavekort/rabatkode pr. ordre.

Ønsker du at samle eller dele et gavekort/rabatkode bedes du kontakte os direkte, hvorefter vi analyserer sagen individuelt.

 


 

Abonnement

Køber du en kasse med et leveringsinterval, vil du kunne betale via kreditkort.

Vælger du betaling med kreditkort, vil vi automatisk trække beløbet fra dit kort når varerne afsendes herfra. Betaler du med Visa Electron, Visa Debit eller med MasterCard, gør vi dog opmærksom på, at banken reserverer beløbet på din konto allerede om mandagen i leveringsugen, uanset hvilken ugedag du skal have leveret din kasse. Derfor vil din ordre blive udsat en uge, hvis der ikke står penge nok på din konto om mandagen i leveringsugen.

Alle kortoplysninger behandles i henhold til gældende krav fra PBS og er således underlagt den højeste sikkerhed. Har du fået nyt betalingskort, kan du skifte dette på din brugerkonto.

Skulle der forekomme ændringer i prisen på vores Vælg Selv Kasse, vil vi informere dig direkte om dette via din e-mail. Du vil få besked, senest 14 dage før ændringen finder sted.

 


 

Udsolgte varer

I tilfælde af at et produkt er udsolgt eller udgået, vil beløbet for det pågældende produkt blive fratrukket den endelige faktura. Ved betaling med bankoverførsel har du også mulighed for at få efterleveret udsolgte produkter sammen med din næste ordre.

 


 

Afbestilling & reklamation

Afbestilling kan foretages på telefon: 74 52 81 00 eller på e-mail til info@grontogkod.dk og skal foretages minimum 2 dage før leveringsdagen.

Bemærk, at der ikke ydes fortrydelsesret på ferske fødevarer, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 4.

Den almindelige reklamationsret efter Købeloven er gældende, men den er begrænset til varens naturlige holdbarhed. Er du som køber ikke tilfreds med en ferskvare, skal du hurtigst muligt og SENEST KL. 12.00 DAGEN EFTER LEVERINGSDAGEN ringe på telefon 74 52 81 00 (kontortid: mandag - torsdag 08-15. Fredag 08-12) eller sende en mail til info@grontogkod.dk.

Har du oplevet problemer med leveringen, herunder at din kasse ikke er blevet leveret, bedes du kontakte os SENEST KL. 12.00 DAGEN EFTER LEVERINGSDAGEN.

Grønt&Kød kompenserer herefter for varen ud fra en individuel vurdering af den enkelte situation. I visse tilfælde kan vi kræve at den fejlbehæftede vare sendes retur til Grønt&Kød efter aftale pr. telefon eller e-mail.

Har du sendt en vare ind til reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

Oplysning om klagemuligheder:

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@grontogkod.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


 

Dataregistrering

Når du sender en bestilling til os, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi har brug for disse oplysninger for dels at kunne holde dig informeret om din bestilling, dels at kunne levere varerne til dig. Oplysningerne gemmes forsvarligt i henhold til gældende dansk lovgivning.

Alle de oplysninger, vi registrerer, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Da bogføringsloven kræver det, gemmes disse oplysninger i 5 år.

Den dataansvarlige er Grønt&Kød Online ApS. Alle informationer bliver opbevaret forsvarligt i krypteret form. Ligeledes sendes persondata frem og tilbage krypteret. Du kan når som helst få adgang til, redigere eller slette de personlige data, der er tilknyttet din profil, ved at gå til din profil. Herfra kan du også administrere dine abonnementsindstillinger.

Oplysningerne vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart. Som registreret har du altid ret til og mulighed for indsigt, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Vi samarbejder med andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Grønt&Kød anvender en sessionsbestemt cookie til at holde styr på de varer, du har lagt i din indkøbskurv. Denne cookie slettes automatisk, når du forlader hjemmesiden.

På Grønt&Kød anvender vi endvidere analyseværktøjer til at gennemgå trafikdata i form af logfiler fra vores hjemmeside. I den forbindelse lagres der ingen oplysninger om din person.

Formålet med disse analyser er udelukkende at rette de mulige tekniske fejl, der kan forårsage, at vores kunder får vist en fejlmeddelelse eller lignende samt at optimere navigation og virkemåde på den mest hensigtsmæssige måde.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@grisogko.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Datatilsynet
Borgergade 28, 5 1300
København K
www.datatilsynet.dk

 


 

Virksomhedsoplysninger

Grønt&Kød ApS
CVR. NR: 42827916
Niels Bohrs Vej 5
6100 Haderslev
Tel.: +45 74 52 81 00

Kontortid:
Mandag - torsdag: 8.00 - 15.00
Fredag: 8.00 - 12.00

Bank: Sparekassen Kronjylland
REG.: 6181
KONTO NR: 0018204908  

 

Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger

 

I forbindelse med dit køb hos Grønt&Kød har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:

 • Dit navn 
 • Din adresse
 • Din e-mailadresse
 • Dit telefonnummer
 • Dine betalingsoplysninger

Disse oplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen [samt i en efterfølgende periode på 5 år, iht. Bogføringsloven]. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og emailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. Xpressen.dk med henblik på levering af dine indkøb. 

 

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”Accepter vilkår og Leveringspåmindelse på SMS”, behandler vi din emailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage emails fra os. 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@grontogkod.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

 

Indsamlingen af personlige oplysninger

Indsamlingen af personlige kundeoplysninger på Grønt&Kød sker inden for rammerne af eksisterende lovgivning og EU generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

Grønt&Kød indsamler informationer fra brugere fra tre kilder:

 • Fra cookies, når du besøger vores websites, f.eks. IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier, viste mærker, interaktion/klik og søgninger. 
 • Fra køb, f.eks. demografiske data, emailadresse, betalingsoplysninger, varer, ordrebeløb, mærker og hyppighed. Herunder transaktions emails, f.eks. ordrebekræftelse & forsendelsesbekræftelse.
 •  Fra brugeradfærd og engagement i den afsendte kommunikation, herunder emails, f. eks. åbningsrate, klikmønster og interesseområde.

 

Formålet med indsamling af informationerne tjener forskellige områder

 • Forpligtelser. For at opfylde vores forpligtelse til dig som kunde eller bruger af vores service – som f.eks. køb, fakturering, kundeservice og kundeklub.
 • Kundeservice. For at kunne udføre kundeservice via email, chat eller telefon. Besvare spørgsmål i forhold til en ordre eller tidligere ordrer, rette fejl og vejlede kunden.
 • Markedsføring. At vise inspiration, produkttilbud/services og personlige anbefalinger via web, email og via tredjepartsmarkedsføring.
 • Kundeoplevelse. For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med Grønt&Kød, som f.eks. personliggørelse af din oplevelse, udvikling af nye funktioner og produkter. Dette omfatter også at administrere, beskytte, drive og vedligeholde vores websites, systemadministration og sikkerhed og give samtykke til statistikker om brug af sitet, køb og til at forbedre forståelsen af vores kunders foretrukne produkter.
 • Bedrageri og risiko. For at forhindre bedrageri og udføre en rimelig risikovurdering.
 • Lovgivning. For at overholde den til enhver tid gældende lovgivning.

 

Browsing

Når du besøger Grønt&Kød, indsamler vi informationer om alle besøg på vores website. Vi anvender disse informationer til at forbedre din brugeroplevelse, evaluere brugen af individuelle elementer på siden og til at understøtte vores markedsføring.

 

Browsing på siden kan udløse en service-email

Grønt&Kød indsamler din browsingadfærd (f.eks. viste kategorier, mærker, produkter) til at forbedre kommunikationen af relevante produkter og tilbud for at imødekomme dig. Et eksempel på denne indsamling er de produkter, du har lagt i din indkøbskurv, hvor du har valgt ikke at gennemføre købet. Dette kan udløse en service-email, der minder dig om de produkter, du efterlod i indkøbskurven. Hvis du ikke vil modtage emails om ufærdige ordrer, kan dette frameldes direkte via linket nederst i den tilsendte email.

 

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger Nets A/S, og til håndtering af dine køb One Pay. 

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Statistik værktøj

Vi anvender forskellige analytiske værktøjer, som f.eks. Google Analytics, der hjælper os med at indsamle statistik om brugen på Grønt&Kød website, og til at give dig en bedre oplevelse.

Tredjeparts cookies

Grønt&Kød bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredjeparts cookies ved at følge dette link: youronlinechoices.com

Blandt andet bruges tredjeparts cookies til at lave statistik på dine besøg på Grønt&Kød, her bruger vi cookien til at vide, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du er på dem. Vi bruger Google Analytics til dette. Du kan også fravælge Google Analytics her: support.google.com/analytics

 

Markedsføring/re-targeting

Grønt&Kød arbejder sammen med virksomheder for at forbedre vores onlineannoncering for at sikre, at du kun får vist relevante annoncer. I denne forbindelse anvender vi følgende leverandører: Facebook, Active Campaign og Google. Hvis du ønsker at blive udelukket fra denne type af annoncer, skal du kontakte os på: 

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte emailadresse. 

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din emailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Grønt&Kød behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon +45 33 19 32 00 email: dt@datatilsynet.dk