Vi vil gøre det nemt og bekvemt at spise godt og skabe madglæde rundt om bordet.

Vores mission

Der skal være noget for enhver smag. På vores side finder du en masse spændende udskæringer og varianter af gris, ko, kylling, lam og en masse lækre pølser mv. 

Hvad end du er til at blande din egen vælg selv kødkasse eller at prøve vores abonnementskasser, hvor vi sørger for at sende en ny kasse efter dine ønsker, så er det helt sikkert noget, der kan få mundvandet til at løbe.

Friheden til at vælge

Friheden til at vælge

Sæt dig godt til rette i sofaen og klar indkøbet hjemmefra, helt uforstyrret. I vores store sortiment finder du kødkasser, udskæringer og ny inspiration, der er sammensat af vores madglade mesterteam.

Vi går først i gang med produktionen når vi har modtaget din bestilling. På den måde sikrer vi at du kun får kød af allerhøjeste kvalitet. Vi pakker alle varer forsvarligt så kølekrævende varer holdes korrekt nedkølet, indtil min. kl. 21 på leveringsdagen. 

Alt slagterkød afsendes ferskt fra os. Med mindre andet tydeligt oplyses har det altså aldrig været frossent.

Mindre besvær og mere kvalitet - helt uden binding!

Nyt navn men stadig høj kvalitet!

Grønt&Kød er et helt nyt mad-univers hvor vi har samlet vores allerbedste produkter indenfor slagtervarer, færdigretter og delikatesser. Som du kan læse nedenfor, har vi mange års erfaring indenfor fødevareproduktion, som er din sikkerhed for kvalitet, hver gang!

I den moderne verden fokusere vi i højere grad på kvalitet og klimavenlige produkter, derfor har vi udelukkende topkvalitetsprodukter og produkter der alle er forarbejdet i nærområdet.

Vores historie

Vores historie

Siden 2009 har Gris&Ko.dk solgt slagterkød & delikatesser via internettet - leveret lige til døren.

Vores historie starter dog ikke her. Langt fra.

Gris&Ko.dk startede som en familie virksomhed med hele tre generationer af familien Hejsel.

Vi er i dag en del af en større privatejet fødevaregruppe, hvor fokus er at producere kvalitetsprodukter til vores kunder. Gris&Ko har en lang og stolt håndværksmæssig tradition, som hænger tæt sammen med vores mange dygtige medarbejdere, der brænder for faget. 

Til sammen har vi alle et brændende ønske om at levere den høje slagterkvalitet lige til din dør, så let som overhovedet muligt.

Vi håber, at du ser frem til at sætte tænderne i vores produkter - det gør vi selv hver eneste dag.